~Anime Heaven~

Misa Amane Kayowelcome

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

~Anime Heaven~

Misa Amane Kayowelcome

~Anime Heaven~

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Bun venit pe forumul nostru! (~>Anime Heaven<~)! Pentru a va face o impresie despre ce va ofera forumul nostru, aruncati o privire prin forum, iar daca va place ce vedeti, inscrieti-va! Celor deja inscrisi, va uram distractie placuta!

4 participanți

Misa Amane

Clever Sleazoid
    Clever Sleazoid
    Mazohyst Of Decadence~
    Mazohyst Of Decadence~

feminin
    Numarul mesajelor : 371
    Varsta : 31
    Localizare : 「Crying Field」
    Joburi/Distractii : J-Rock
    Stare de spirit : ~nya nya o(≧∀≦)o
    Data de inscriere : 12/07/2009

Misa Amane Empty Misa Amane

Mesaj Scris de Clever Sleazoid Lun Iul 13, 2009 9:28 am

Ce parere aveti despre ea?

My Opinion:

Misa Misa ^_^
    este un personaj foarte dragut si cel mai dragut personaj feminin din anime, imi place felul ei de a fi si aspectul ei. Mi se pare foarte interesant cum se imbraca in functie de eveniment si de starea de spirit. Este prea obsedata de Light si ar afce orice pentru acesta numai pentru ca Light l-a omorat pe criminalul care i-a ucis cu ceva timp in urma pe parinti lui Misa.
    Aly
    Aly
    ~:Yaoi Maniac:~
    ~:Yaoi Maniac:~

feminin
    Numarul mesajelor : 1096
    Varsta : 33
    Localizare : Arad
    Joburi/Distractii : Anime of course :&gt;
    Stare de spirit : -d(OwO)b-
    Data de inscriere : 03/01/2009

Misa Amane Empty Re: Misa Amane

Mesaj Scris de Aly Lun Iul 13, 2009 5:51 pm

Preferata mea din anime XD Ador stilul ei, mai ales nu e desteapta, dar ar face orice pentru Light, si sigur k e cam obsedata dar poate nu era asa interesant animeul. Pacat ca a trebuit sa fie "torturata" de L atunci cand s-a descoperit k ea e Kira 2 si k trebuia sa uite >> . Oricum, cam prostuta XD, frumoasa dar si comica.
    Polaris
    Polaris
    Mechanic maid
    Mechanic maid

feminin
    Numarul mesajelor : 228
    Varsta : 30
    Localizare : On the moon
    Joburi/Distractii : Cartea de pe birou, desenul neterminat, muzica dată la maxim şi anime/manga.
    Stare de spirit : Plutesc printre nori, deci aeriană^^
    Data de inscriere : 29/06/2009

Mesaj Scris de Polaris Lun Iul 13, 2009 6:41 pm

*Îi rog pe cei care nu au văzut anime-ul integral să nu citească postul; conţine spoiler şi nu aş vrea să omor pe nimeni*

Păi la început chiar mi-a surâs ideea că o să apară un nou posesor al DN-ului, iar faptul că el era o fată mi s-a părut şi mai frumos.
    Ei bine, am apreciat oarecum modul în care s-a apropiat de Raito, deşi nu şi-a acoperit chiar foarte bine urmele. Apoi, mi-a plăcut loialitatea exagerată, deşi uneori, să fiu sinceră, era prea naivă şi enervantă.
    A dat dovadă de un tact extraordinar când a reuşit să-l manipuleze pe tipul ăla şi să-l facă să-i spună că el este noul Kira.
    După ce şi-a pierdut memoria şi a uitat de DN, a fost jalnică- mă refer în special la episodul în care s-a certat cu Takada- sau cum o chema pe tipa aia- şi a băut atât de mult încât s-a îmbătat.
    Nu o ador, însă în unele situaţii am apreciat personajul ei.
    Dimethicone
    Dimethicone
    Membrii
    Membrii

feminin
    Numarul mesajelor : 21
    Varsta : 90
    Localizare : Room of Angel
    Data de inscriere : 06/08/2009

Mesaj Scris de Dimethicone Joi Aug 06, 2009 9:56 pm

Misa Misa e draguta lol. Fara Misa Misa anime-ul nu mai avea culoare lol. Cred ca Misa a facut cam toata senzatia lol. Copilaroasa si total indragostita de Light, ajunge chiar sa se lase in voia lui si sa-i urmeze toate actiunile murdare, stiind chiar ca este folosita. Si ea e blonda <33 Mda, cred ca au facut-o intentionat blonda lol. Anywayz, mi se pare un personaj bine pus printre genii. Si chiar nu o urasc. E singura care mai inveseleste lucrurile pe acolo.
    Spoiler:

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Mier Noi 13, 2024 2:38 pm