~Anime Heaven~

Lawliet vs Light Kayowelcome

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

~Anime Heaven~

Lawliet vs Light Kayowelcome

~Anime Heaven~

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Bun venit pe forumul nostru! (~>Anime Heaven<~)! Pentru a va face o impresie despre ce va ofera forumul nostru, aruncati o privire prin forum, iar daca va place ce vedeti, inscrieti-va! Celor deja inscrisi, va uram distractie placuta!

3 participanți

Lawliet vs Light

Clever Sleazoid
    Clever Sleazoid
    Mazohyst Of Decadence~
    Mazohyst Of Decadence~

feminin
    Numarul mesajelor : 371
    Varsta : 31
    Localizare : 「Crying Field」
    Joburi/Distractii : J-Rock
    Stare de spirit : ~nya nya o(≧∀≦)o
    Data de inscriere : 12/07/2009

Lawliet vs Light Empty Lawliet vs Light

Mesaj Scris de Clever Sleazoid Lun Iul 13, 2009 9:26 am

Pe care dintre cele 2 personaje le alegeti?

My oppinion:
    Aici este practic o decizie foarte grea in a aceleg unul din aceste 2 personaje. Voi incerca sa fiu cat mai clara si sa aduc cat mai multe argumente.

Lawliet-
    ei bine este caracterizat ca un adevarat geniu, este prezentat sub aspect grafica ca fiind o persoana obisnuita lipsita de orice element care ar arata ca este un geniu. Pentru inceput nici nu poti spune ca este un geniu. In activitatea sa prezentata in anime face unele mici greseli si are elemente in care exagereaza foarte mult (aici ma refer la partea cand a prins-o pe Misa si a interogat-o intr-un mod cam brutal cea ce ma face sa cred ca a cam exagerat aici). Personalitatea luie ste complexa fiind capabil sa treaca repede de la o stare la alta reusind de fiecare data sa isi formeze o personalitate corespunzatoare.
    Light- cum am mai zis este o fiinta prezentata prin perfectiune in adevaratul sens al cuvantului, totul este creat cu mare atentie, atat prin grafica unde este prezentat ca fiind un adevarat geniu folosindu-se de multe elemente care arata prefectiunea sa. pentru prima data prezentat ca un copil genial lipsit de orice interes pentru ce este in jurul lui si dezgustat de crimele si infractiunile acre se produc in lume in fiecare zi chiar sub ochii nostri. este visator gandindu-se mereu la o lume mai buna din care sa dispara toti criminali, la o lume guvernata doar de pace si liniste fara criminali dorind sa ii elimine pe acestia fiind el insusi un adevarat criminal. Pe parcursul actiuni lui face foarte multe greseli care trezesc tot mai mult suspiciunile asupra lui cum ca ar fi Kira, trezesc suspiciunile nu numai a lui Lawliet ci si a celor din jurul lui. Devine uneori o persoana lipsita de personalitat capabila de a face orice pentru a-si atinge scopurile absurde, profitand pur si simplu de persoanele care sunt in jurul lui (aici ma refer la Misa in primu rand de care a profitat pana in ultima clipa stiind ca aceasta va face oroce pentru el, apoi putem vorbi de Takada cu care s-a intamplat acelasi lucru , apoi Mikami care il considera pe Light un zeu si nu in cele din urma profitand urat de prietenia pe care Lawliet i-a oferit-o) in final observand inainte de a muri ca ii pare rau de aceste persoane chiar rostind numele fiecaruia, se vedea pe fata lui ca regreta ce a facut si se gandeste la ce bine era cand era un simpu elev un simplu copil fara aceste griji si fara aceste co pliactii care i-au fost aduse de carnet.
    In final votul meu va merge totusi la Light deoarece chiar a regretat chiar daca au fost doar in ultimele clipe dar a regretat ce a facut si s-a vazut asta pe fata lui.
    Polaris
    Polaris
    Mechanic maid
    Mechanic maid

feminin
    Numarul mesajelor : 228
    Varsta : 30
    Localizare : On the moon
    Joburi/Distractii : Cartea de pe birou, desenul neterminat, muzica dată la maxim şi anime/manga.
    Stare de spirit : Plutesc printre nori, deci aeriană^^
    Data de inscriere : 29/06/2009

Lawliet vs Light Empty Re: Lawliet vs Light

Mesaj Scris de Polaris Lun Iul 13, 2009 7:20 pm

Destul de greu, într-adevăr, să aleg între cei doi...
    Lawliet - mda, este personajul meu preferat* I really hate Kira because he killed him* . La început a fost misterios, s-a ascuns în spatele unui ecran şi l-a provocat pe Kira- nu o să uit niciodată reacţia lui Light când a aflat de "întrecere"( " Because... I am justice" - a fost tare secvenţa aceea).
    Este un geniu în adevăratul sens al cuvântului, este un observator şi un strateg desăvârşit. Este ciudat- toate geniile sunt aşa, dacă ar fi să mă uit peste istorie- , mănâncă doar chestii dulci- ţin minte când a luat cu furculiţa o bucată de şuncă de pe o felie de pepene şi a aruncat-o - şi stă într-o poziţie bizară pe scaun- din câte îmi amintesc chiar dormea în acea poziţie.
    Deşi s-a apropiat de Light şi l-a considerat prieten, el a ştiut mereu că Raito este Kira(exemplu foarte bun, înainea morţii lui, când a stat pe acoperiş... Atunci a ştiut că Raito urma să-l omoare), a simţit asta încă din prima clipă- greşeala lui a fost că a avut prea multă încredere în el.
    Aproape am plâns la episodul în care a murit, mi-a cuprins o milă teribilă când i-am văzut privirea. Dar, ca un geniu care se respectă, a avut grijă să aibă "moştenitori" care să rezolve cazul- mă refer la Mello şi Near- care parcă aveau aceeaşi "aură" ca şi maestrul lor.
    Light - nu se numără printre cele trei personaje favorite, iar cauza este firea lui. El a fost un alt geniu, care a pregătit totul, s-a asigurat că şterge orice urmă, orice greşeală şi că totul o să iasă cum va dori el.
    Carnetul l-a corupt încetul cu încetul şi l-a făcut să viseze la o lume în care crimele şi răul să nu existe, deşi el însuşi era Răul pentru că ucidea alţi oameni.
    Această idee utopică l-a dus la moarte, l-a făcut să aibă un destin nefericit- Ryuk îi spusese înainte că posesorii DN-ului nu sfârşesc bine, deoarece ştia cât de uşor poate corupe puterea, în special nişte fiinţe atât de slabe precum sunt oamenii.
    Light a ştiut să se folosească de orice oportunitate, să profite de orice persoană care era dispusă să-l ajute, iar toţi cei care au făcut parte din planul său l-au urmat în momentul decăderii.
    Sinceră să fiu, uneori avea atât de mult tact încât aveam senzaţia că poate să păcălească pe oricine. Dar mă rog, asta a fost pe vremea când trăia Lawlit, deoarece după moartea lui s-a cam lăsat pe tânjeală şi asta la dus la distrugere.
    Prin urmare, eu îl aleg pe Lawliet... Nu-mi pasă că a murit de mâna lui Kira, nu-mi pasă că unii îl consideră naiv, pentru că va rămâne mereu personajul meu preferat.
    Dimethicone
    Dimethicone
    Membrii
    Membrii

feminin
    Numarul mesajelor : 21
    Varsta : 90
    Localizare : Room of Angel
    Data de inscriere : 06/08/2009

Mesaj Scris de Dimethicone Joi Aug 06, 2009 9:34 pm

L : Buuun. E geniul interesant, care are insomnii si este obsedat de dulciuri. Are o pozitie ciudata, gandeste ciudat de bine si stie de la inceput cine e Kira, chiar daca nu are dovezi. Cu toate ca stia ca Light este Kira, inima ii spunea ca nu e si ca poate avea incredere in el. Toate astea il fac cel mai iubit personaj din istorie. La mine nu e asa. Eu nu-l prea suport lol. Nu am nimic cu el, dar totusi e un pic cam prea exagerat. Perfectiunea care il sustine il duce prea departe. In primul rand e imprevizibil in aproape tot ceea ce face. Daca tot avea sa fie un personaj original, de ce mereu stiam ca va spune exact ce Light a facut? Nu ma asteptam sa se lase dus de val in 'prietenia' cu Light. Deci chiar asta era ultima chestie la care ma puteam gandi. Apoi e faza cu Misa Misa. Mi s-a parut... Primitiv sa o tii atatea zile inchisa, si sa-i spui : 'Recunoaste ca esti al doilea Kira, recunoaste ca esti al doilea Kira, recunoaste ca esti al doilea Kira' etc. Si m-au enervat la culme fazele : "Daca mor maine tu esti Kira" .-.,,
    Spoiler:
    Si as mai putea continua, dar trebuie sa vorbesc si de Light XD

Light : Well, Light e un student la drept aparent obisnuit, plictsit si foarte inteligent. Cand descopera Death Note-ul, il testeaza si descopera ca poate omori cu el. Scopul lui : sa elimine toti raufacatorii din lume, facand o lume mai buna. Oky. De acord. DAR s-a lasat purtat de Death Note si de puterea acestuia asa ca nu s-a mai oprit pana nu a murit lol. S-a folosit de toate persoanele pe care le-a putut zapaci : Misa Misa, Takada, Mikami. A riscat enorm de mult folosindu-i pe cei amintiti mai sus, dar a sperat ca planul perfect va merge. Ceea ce-mi place la Light este faptul ca face si el greseli si ca nu toate ies chiar asa cum ar fi planuit el. Ajuns in politie, fiind de acum unul dintre cei care investigheaza cazul 'Kira', ajuta si el cu niste chestii pe acolo, primind dezvaluirea sincera a lui L care-i spune ca e primul lui prieten. Partea asta a fost mai emotionanta decat moartea lui L. Dar totusi cea mai inteligenta scena este atunci cand ingroapa carnetul lui Ryuk, uitand tot, iar pe Rem il pune sa-l dea unui tip din organizatia Yotsuba. Inteligent, dar si riscant. Corupt inca de Death Note si de planurile lui marete, il vede pe Lawliet murind, devenind chiar el insusi L. Mi-a placut mult de Light pentru faptul ca a stiut sa-si ascunda identitatea. Era in culmea fericirii baiatul : era si L si Kira. Apar Near si Mello si stiti si voi. Vreau sa ajung la sfarsit. Asa.
    Spoiler:

Totusi, L si Light se aseamana foarte mult, cu toate ca sunt extre de diferiti. Fac o echipa extrem de buna impreuna si sunt sexyy~
    Anywayz, eu il aleg pe Light pentru tot ce a facut.

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Mier Noi 13, 2024 2:35 pm