~Anime Heaven~

Mello vs Near Kayowelcome

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

~Anime Heaven~

Mello vs Near Kayowelcome

~Anime Heaven~

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Bun venit pe forumul nostru! (~>Anime Heaven<~)! Pentru a va face o impresie despre ce va ofera forumul nostru, aruncati o privire prin forum, iar daca va place ce vedeti, inscrieti-va! Celor deja inscrisi, va uram distractie placuta!

5 participanți

Mello vs Near

Clever Sleazoid
    Clever Sleazoid
    Mazohyst Of Decadence~
    Mazohyst Of Decadence~

feminin
    Numarul mesajelor : 371
    Varsta : 31
    Localizare : 「Crying Field」
    Joburi/Distractii : J-Rock
    Stare de spirit : ~nya nya o(≧∀≦)o
    Data de inscriere : 12/07/2009

Mello vs Near Empty Mello vs Near

Mesaj Scris de Clever Sleazoid Lun Iul 13, 2009 9:25 am

Pe care din cele 2 personaje il alegeti?

My oppinion:
    Aici este putin mai greu pentru ca amandoua sunt niste personaje geniale insa va trebui sa aleg un singur personaj.
    Near, ei bine aceste personaj este un geniu, imi place foarte mult felul lui de a fi si faptul ca se mai joaca cu jucarii chiar daca are varsta pe care o are. In fond el a rezolvat cazul lui Kira deci este cel mai bun detectiv din lume, insa fara ca Mello sa fi fost acolo Near nu ar fi reusit nimic asa ca o parte din meritul rezolvari cazului ii apartine si lui Mello.
    In final cred ca voi merge pe Near. Singurul lucru care il diferentiaza de Mello in viziunea mea este diferenta de caracter mai bine zis caracterele opuse a celor 2 -.- si una peste alta am o slabiciune la lucrurile kawaii [si recunoasteti Near e asa kawaii cand se joaca cu jucarii xD]
    Aly
    Aly
    ~:Yaoi Maniac:~
    ~:Yaoi Maniac:~

feminin
    Numarul mesajelor : 1096
    Varsta : 33
    Localizare : Arad
    Joburi/Distractii : Anime of course :&gt;
    Stare de spirit : -d(OwO)b-
    Data de inscriere : 03/01/2009

Mello vs Near Empty Re: Mello vs Near

Mesaj Scris de Aly Lun Iul 13, 2009 5:38 pm

Eu il aleg pe Near, fiindca imi place stilul lui, cum gandeste, actioneaza, nu stiu daca il intrece pe L dar la fiecare caz se descurca, mai ales in dificultatile rezultate dupa anumite incidente. Mello e interesant si el in felul lui, dar nu ma prea impresioneaza.. face mai mult rau decat sa ajute. Imi place ca mananca ciucalataa Mello vs Near 928401 si de multe ori imi facea pofta, dupa care mergeam si eu si mancam Mello vs Near 937263 Dar dintre ei doi il aleg pe Near.
    Polaris
    Polaris
    Mechanic maid
    Mechanic maid

feminin
    Numarul mesajelor : 228
    Varsta : 30
    Localizare : On the moon
    Joburi/Distractii : Cartea de pe birou, desenul neterminat, muzica dată la maxim şi anime/manga.
    Stare de spirit : Plutesc printre nori, deci aeriană^^
    Data de inscriere : 29/06/2009

Mesaj Scris de Polaris Lun Iul 13, 2009 6:56 pm

Este destul de simplu să aleg... Preferatul dintre cei doi este Mello. Recunosc, nu-mi place că acţionează ca un psihopat, dar îl prefer de mii de ori în comparaţie cu Near. I mean, Near este copia lui Lawliet*gândeşte ca el, acţionează ca el, se comportă ca el* - dar cum copia nu este la fel de bună ca şi originalul, nu este unul dintre favoriţii mei.
    Întotdeauna l-am considerat pe Mello special- urăsc că trebuie să moară doar pentru ca Near să câştige toţi laurii penrtu că la prins pe Kira- şi în plus, adoră ciocolată*I'm addicted to chocolate*
    Bine, Near este ceva mai adorabil- din cauza jucăriilor şi restul- dar eu tot îl prefer pe Mello.
    Mabel
    Mabel
    Membrii
    Membrii

feminin
    Numarul mesajelor : 10
    Varsta : 30
    Data de inscriere : 02/04/2009

Mesaj Scris de Mabel Lun Aug 03, 2009 6:42 pm

Mello, of course!x3
    Why?
    E personajul meu preferat. Spre deosebire de Near isi are un caracter, pustiul fiind usor o copie dupa original. Imi place prin faptul ca si'a lasat amprenta, a actionat repede si a reusit sa puna la cap niste lucruri. Si'a dat seama in final ca trebuie sa se sacrifice, fiind singura sansa de a'l prinde pe Kira.
    *oh..and the choco...*cum am am putut s'o uit*...ii ador stilul de a msuca si ramane cu ea in gura xD
    Dimethicone
    Dimethicone
    Membrii
    Membrii

feminin
    Numarul mesajelor : 21
    Varsta : 90
    Localizare : Room of Angel
    Data de inscriere : 06/08/2009

Mesaj Scris de Dimethicone Joi Aug 06, 2009 9:44 pm

Mello <3 Sa ma explic :
    Near : Nici nu ma gandesc sa-l aleg pe Near. E un pusti inteligent care se joaca cu jucarioare. Si la urma urmei, el nu l-a invins pe Kira de unul singur. Doar a dus la capat ceea ce L a inceput, ajutat de Mello. So, e doar 1/4 erou. [Dar imi place parul lui >www<]
    Mello : E blond si sexyy~ Anywayz, mi-a placut enorm de mult atitudinea acestui personaj si faptul ca manca ciocolata in prostie. E inteligeeent. Fara el, Near nu reusea prea multe. Si seamana un pic cu L ceea ce m-a facut sa-l indragesc mai mult, chiar daca nu-l suport pe L XD Si cicatricea il face si mai dragut si mai...Psihopat lol?
    Anywayz, Mello rullz

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Mier Noi 13, 2024 2:48 pm