Ultima editare efectuata de catre Aly in Mier Apr 29, 2009 7:54 pm, editata de 1 ori
+7
Nephilim
SasuSaku
Clever Sleazoid
Amber
...:::Michiyo:::...
..::Nina::..
Aly
11 participanți
De ce v-ati inregistrat?
Sondaj
De ce?
- [ 5 ]
- [42%]
- [ 1 ]
- [8%]
- [ 1 ]
- [8%]
- [ 1 ]
- [8%]
- [ 2 ]
- [17%]
- [ 1 ]
- [8%]
- [ 1 ]
- [8%]
- [ 0 ]
- [0%]
- [ 0 ]
- [0%]
Total voturi: 12
Aly- ~:Yaoi Maniac:~
Numarul mesajelor : 1096
Varsta : 33
Localizare : Arad
Joburi/Distractii : Anime of course :>
Stare de spirit : -d(OwO)b-
Data de inscriere : 03/01/2009
- Mesaj n°1
De ce v-ati inregistrat?
Vreau sa aflu parerea voastra. asa ca va intreb: de ce v-ati inregistrat pe forum? Dar sa raspundeti cu sinceritate, si sa votati.
Ultima editare efectuata de catre Aly in Mier Apr 29, 2009 7:54 pm, editata de 1 ori
..::Nina::..- Administrator
Numarul mesajelor : 418
Varsta : 29
Localizare : Pe scaun
Joburi/Distractii : Bla-Bla
Stare de spirit : ~=.=~
Data de inscriere : 04/02/2009
- Mesaj n°2
Re: De ce v-ati inregistrat?
Paai , m-am inregistrat deoarecee Imi place este dragut , cea care l-a facut [ nu dau nume ca se supara Aly ]este super de treaba si foarte dulce. Am fost si pe fostul forum , si nu aveam de gand sa pierd toata distractia de pe noul forum . Forumul are un aspect placut [ pot vedea scrisul ceea ce este foarte important xD ] iar membrii sunt de treaba. Prima oara nu am vrut sa ma inregistrez , pentru ca ma suparasem ca nimeni nu mi-a spus ca ne vom muta xD iar cand am vazut ca pana si Alex s-a inregistrat eu ce sa mai astept. Aly , succes in continuare cu el! Sa speram ca pe viitor va fi un forum de succes cu multi membrii activi.
...:::Michiyo:::...- †•Porcelain Doll•†
Numarul mesajelor : 799
Localizare : Sub birou :))
Joburi/Distractii : Muzica si Dans....
Stare de spirit : Psihologul mi-a spus ca sunt nebuna....dar vocile din capul meu imi spun ca nu-i asa!
Data de inscriere : 11/02/2009
- Mesaj n°3
Sincera sa fiu...m-am inscris din curioziitate...Imi tot povestea yumi pe la scoala..."Prietenele mele...Hana, Aly, Nina...forum..." chestii deastea si pana la urma chiar daca nu stiam prea multe despre forumuri m-am inscris...si se pare ca nu am facut o greseala prin a ma inscrie...e cel mai frumos forum pe care l-am vazut vreo data.Imi pare bine ca m-am inscris.si admini si membrii de altfel sunt foarte primitori si draguti...Asta e parerea mea si motivul pentru care m-am inscris^^
Amber- Membrii
Numarul mesajelor : 4
Localizare : Bacau
Stare de spirit : Imaginativa
Data de inscriere : 06/07/2009
- Mesaj n°4
din curioziatate i l-am cerut lui aly pe un alt forum si asa m-am inregistrat
Clever Sleazoid- Mazohyst Of Decadence~
Numarul mesajelor : 371
Varsta : 31
Localizare : 「Crying Field」
Joburi/Distractii : J-Rock
Stare de spirit : ~nya nya o(≧∀≦)o
Data de inscriere : 12/07/2009
- Mesaj n°5
Eu m-am inscris din pura curiozitate si din mare plictiseala. Aveam nevoie de ceva forumuri asa ca am zis ca merita sa ma inscriu si pe acesta pentru ca arata foarte bine xD imi place mult tema si este foarte linistit xD numai bun pentru mine.
Plus de asta are multe topic-uri dragute unde poti posta xDD si un aspect primitor xD
Plus de asta are multe topic-uri dragute unde poti posta xDD si un aspect primitor xD
SasuSaku- ♫♪♥Bغbغ Mί©™♥♪♫
Numarul mesajelor : 468
Varsta : 30
Localizare : Prin zona :D ce-i sigur e ca de pe Terra
Stare de spirit : Buna shi nebuna :))
Data de inscriere : 05/02/2009
- Mesaj n°6
deci...la fel ca si celelalt forum, distractie la maxim..cumsa pierzi asha cv?
Imi place mult, si chiar merita sa te inregistrezi
Imi place mult, si chiar merita sa te inregistrezi
Nephilim- Membrii
Numarul mesajelor : 11
Localizare : Orchestra of Rain
Data de inscriere : 17/07/2009
- Mesaj n°7
Eu am zis din plictiseala XD De fapt chiar de asta m-am inregistrat. Nu prea am ce face in ultima vreme si chiar aveam chef de postat pe forum-uri iar asta e primul care mi-a cazut in mana. Nu o cunosc pe admin si nici membrii foarte multi nu stiu ca sa spun ca sunt de treaba, asa ca plictiseala a fost cam singurul meu motiv xD
Ada- Membrii
- Numarul mesajelor : 43
Data de inscriere : 24/07/2009
- Mesaj n°8
deoarece am fost si pe fostul forum de pe 3x.,si,cum am aflat ieri,de la Simi ca Aly are un forum,i-amc erut adresa,am vrut sa aflud aca e vechi sau nou,informatii despre ele,l-am vazut,mi-a placut foarte mult si m-am inregistrat
Polaris- Mechanic maid
Numarul mesajelor : 228
Localizare : On the moon
Joburi/Distractii : Cartea de pe birou, desenul neterminat, muzica dată la maxim şi anime/manga.
Stare de spirit : Plutesc printre nori, deci aeriană^^
Data de inscriere : 29/06/2009
- Mesaj n°9
Cred că în momentul în care m-am înregistrat căutam ceva nou, iar forumul chiar mi-a plăcut şi am zis de ce nu?!
Am admirat felul în care era organizat, mi s-a părut primitor şi plăcut, deci mi-a făcut cont şi sincer nu regret deloc^^
Am admirat felul în care era organizat, mi s-a părut primitor şi plăcut, deci mi-a făcut cont şi sincer nu regret deloc^^
Hana-chan- ..::CrAzY~StAr::..
Numarul mesajelor : 178
Varsta : 28
Localizare : Undeva, printre luminitele calculatorului
Stare de spirit : Fericita, deprimata, zambitoare, trista etc.
Data de inscriere : 04/02/2009
- Mesaj n°10
Deci.. incep romanul: Cand l-am vazut prima data mi s-a parul fascinant. Nu mai postasem pe forum gratuit si normal ca ceva nou era: WOW. Eu am ales: merita intrat si postat(parca) , pentru ca asa si este. Se fac modificari frumoase si useri sunt de treaba. Este un mediu din care nu vreau sa mai ies :-"
Criminal.Mind- Membrii
- Numarul mesajelor : 13
Varsta : 28
Localizare : Temeschwar
Joburi/Distractii : Nimic special
Stare de spirit : Ca MJ pe scena(Nu-s drogata)
Data de inscriere : 25/09/2009
- Mesaj n°11
Hmmm...M-am inregistrat de curiozitate...Imi place sa postez pe forumuri si chiar ieri am dat de el (Mda...Umbland pe 3x dar nu sunt genul meu)...De fapt,mai corect,caut forumuri unde nu e permis SPAM-ul ...Pe 3x nu gasesti asa ceva...Deci asta a fostul unul dintre mtovie,apoi a fost pentru distractie si desigur,ceea ce voi pune e din curiozitate...Am vrut sa vad cum se descurca forumul