Daca ai stii cine este Kira si L....pe cine ai ajuta?
+4
Rayto
*Foxxy*
Aly
...:::Michiyo:::...
8 participanți
Pe cine ai ajuta?
...:::Michiyo:::...- †•Porcelain Doll•†
Numarul mesajelor : 799
Varsta : 29
Localizare : Sub birou :))
Joburi/Distractii : Muzica si Dans....
Stare de spirit : Psihologul mi-a spus ca sunt nebuna....dar vocile din capul meu imi spun ca nu-i asa!
Data de inscriere : 11/02/2009
- Mesaj n°1
Pe cine ai ajuta?
Aly- ~:Yaoi Maniac:~
Numarul mesajelor : 1096
Varsta : 33
Localizare : Arad
Joburi/Distractii : Anime of course :>
Stare de spirit : -d(OwO)b-
Data de inscriere : 03/01/2009
- Mesaj n°2
Re: Pe cine ai ajuta?
Normal k pe Light Eu chiar as vrea sa scap de criminali, fiindca politia nu face absolut nimic, sau face dar nu destul, si asa scap mai usor de ei, desi nu e corect. XD
...:::Michiyo:::...- †•Porcelain Doll•†
Numarul mesajelor : 799
Localizare : Sub birou :))
Joburi/Distractii : Muzica si Dans....
Stare de spirit : Psihologul mi-a spus ca sunt nebuna....dar vocile din capul meu imi spun ca nu-i asa!
Data de inscriere : 11/02/2009
- Mesaj n°3
eu as fi vrut sa il ajut pe L...dar sunt prea indragostita de Light....:X..pana la urma ar ramane Light
*Foxxy*- ^~YuMehitoFaNgIrl~^
Numarul mesajelor : 46
Varsta : 30
Localizare : pe tavan :))
Joburi/Distractii : forumuri
Stare de spirit : depinde -_-
Data de inscriere : 14/05/2009
- Mesaj n°4
Greu de ales..
Conflictul intre cei doi face toata povestea..Deci e fooarte greu sa alegi de partea cui sa fii..
Normal as zice L,pentru ca el reprezinta justitia,dar totodata si pe Light,pentru ca a incercat,in propriul lui mod,sa scape lumea de criminali[ceea ce si reusise foarte bine]
In final,as alege sa il ajut pe Light ^.^ E atat de destept,incat a reusit sa il pacaleasca de multe ori pe L.
Conflictul intre cei doi face toata povestea..Deci e fooarte greu sa alegi de partea cui sa fii..
Normal as zice L,pentru ca el reprezinta justitia,dar totodata si pe Light,pentru ca a incercat,in propriul lui mod,sa scape lumea de criminali[ceea ce si reusise foarte bine]
In final,as alege sa il ajut pe Light ^.^ E atat de destept,incat a reusit sa il pacaleasca de multe ori pe L.
Rayto- Membrii
Numarul mesajelor : 37
Varsta : 31
Localizare : deep in the shadows^^
Data de inscriere : 23/05/2009
- Mesaj n°5
eu las ajuta pe l....ideea lui light mi se pare dea dreptul utopica si imposibil de realizat...light reprezinta fictiunea si utopia iar L cv concret,realitatea,lumea in care traim...si exista o vorba...intotdeauna vei fi de partea a cv cunoscut chiar daca este rau,in fata necunoscutului care poate fi si mai rau...
Polaris- Mechanic maid
Numarul mesajelor : 228
Varsta : 30
Localizare : On the moon
Joburi/Distractii : Cartea de pe birou, desenul neterminat, muzica dată la maxim şi anime/manga.
Stare de spirit : Plutesc printre nori, deci aeriană^^
Data de inscriere : 29/06/2009
- Mesaj n°6
Având în vederă că-l prefer pe L, bineînţeles că pe el l-aş ajuta. Cu toate că Raito este unul dintre cele mai complexe personaje pe care le-am văzut, mania lui pentru DN şi pentru exterminarea răului- ceea ce este imposibil, având în vedere faptul că Light face rău( mai exact se transformă în acei criminali pe care-i urăşte)- nu mi-au fost pe plac.
Lawliet este un personaj mai raţional cu o putere analitică deosebită- plus că mai este şi felul ciudat în care se comportă.
Lawliet este un personaj mai raţional cu o putere analitică deosebită- plus că mai este şi felul ciudat în care se comportă.
Moony- Membrii
Numarul mesajelor : 61
Localizare : ba pe Luna,ba pe Terra
Stare de spirit : Stau ji muzicesk:D
Data de inscriere : 11/07/2009
- Mesaj n°7
Normal,pe L.
La inceput am fost de partea lui Light,dar apoi m-am razgandit cand am vazut cat de fara inima poate sa fie.
O fi L mai ciudat,dar sunt de partea lui.
La inceput am fost de partea lui Light,dar apoi m-am razgandit cand am vazut cat de fara inima poate sa fie.
O fi L mai ciudat,dar sunt de partea lui.
Dimethicone- Membrii
Numarul mesajelor : 21
Varsta : 90
Localizare : Room of Angel
Data de inscriere : 06/08/2009
- Mesaj n°8
Light. Heeeey, nu toata lumea putea sa fie 'ajutor de Kira' lol xD L-as ajuta pe Light, de ce nu? I-as fi suportat toate scaparile de criminal psihopat si as atinge un Death Note si as fi si eu un mic Kira pe-acolo. Mwhaha. Oricum nu-l suport pe L si nu cred ca as suporta sa vad atatea dulciuri fara sa ma ating de ele. Cred ca i le-as manca pe toate O-O'. Anywayz, as fi fata desteapta sa 'dispar' cumva atunci cand Light ar fi prins XD
Hana-chan- ..::CrAzY~StAr::..
Numarul mesajelor : 178
Varsta : 28
Localizare : Undeva, printre luminitele calculatorului
Stare de spirit : Fericita, deprimata, zambitoare, trista etc.
Data de inscriere : 04/02/2009
- Mesaj n°9
Pe L. Este ironic si amuzant in acelasi timp, stiti. Adica: Kira omoara infractorii, insa poate unii sau cait si si-au intemeiat familii si sunt buni( ma rog, o luam prin prespus).
L ajuta politia sa scape lumea de un infractor, care defapt ajuta lumea, dar ca orice infractor trebuie pedepsit
Tin cu L pentru ca , desi justitia nu este perfecta, incearca sa ne ajute. Bine, acum luind-o in anime, pentru ca in zilele de azi justitia e ZERO.
L ajuta politia sa scape lumea de un infractor, care defapt ajuta lumea, dar ca orice infractor trebuie pedepsit
Tin cu L pentru ca , desi justitia nu este perfecta, incearca sa ne ajute. Bine, acum luind-o in anime, pentru ca in zilele de azi justitia e ZERO.