~Anime Heaven~

Păreri Kayowelcome

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

~Anime Heaven~

Păreri Kayowelcome

~Anime Heaven~

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Bun venit pe forumul nostru! (~>Anime Heaven<~)! Pentru a va face o impresie despre ce va ofera forumul nostru, aruncati o privire prin forum, iar daca va place ce vedeti, inscrieti-va! Celor deja inscrisi, va uram distractie placuta!

2 participanți

Păreri

Polaris
    Polaris
    Mechanic maid
    Mechanic maid

feminin
    Numarul mesajelor : 228
    Varsta : 30
    Localizare : On the moon
    Joburi/Distractii : Cartea de pe birou, desenul neterminat, muzica dată la maxim şi anime/manga.
    Stare de spirit : Plutesc printre nori, deci aeriană^^
    Data de inscriere : 29/06/2009

Păreri Empty Păreri

Mesaj Scris de Polaris Dum Aug 09, 2009 10:12 pm

Ce părere aveţi despre anime?

Am văzut şi eu mai demult Shugo Chara şi pot spune că îmi place( chiar dacă la început îmi părea prea... " de copii" ). Ideea este interesantă şi destul de simpatică. Au fost şi lucruri care m-au cam enervat- cum ar fi faptul că mai toţi băieţii se îndrăgostesc de Amu, lucru destul de previzibil( doar pentru că este personajul principal, nu mi se pare normal ca toată lumea- bine, nu chiar toată, ci în general- să o " venereze" ). Un alt lucru deranjant a fost- şi este- indecizia ei. Nu poate să aleagă odată pe cineva cu care să rămână până la sfârşitul anime-ului... Odată îi place Tadase, odată pe Ikuto.
    A, şi nu cred că era mare pagubă dacă îi făceau ceva mai mari- mă refer la vârstă- , asta ar fi atras poate mai mulţi " spectatori" . Per total, însă, este un anime plăcut de vizionat...
    Aly
    Aly
    ~:Yaoi Maniac:~
    ~:Yaoi Maniac:~

feminin
    Numarul mesajelor : 1096
    Varsta : 33
    Localizare : Arad
    Joburi/Distractii : Anime of course :&gt;
    Stare de spirit : -d(OwO)b-
    Data de inscriere : 03/01/2009

Păreri Empty Re: Păreri

Mesaj Scris de Aly Dum Aug 09, 2009 11:53 pm

Eu sunt la curent cu animeul, abia ce am vazut si episodul aparut si pot zice ca prima oara am dat de el [cand si atunci era on-going] dar era spaniola parca si nu l-am vazut... ei bine eu m-am apucat de el intr-un tarziu si chiar pot zice ca e interesant... eu una il ador, desi Amu ma enerveaza ca nu isi poate decide sentimentele pentru Ikuto si Tadase... A, alt lucru ce ma enerveaza e faptul ca de fiecare data cand trebuie sa se lupte, ataca dar fara speranta si tot ce face pana la urma e sa le vorbeasca si ei isi revin =.= atunci dupa ce se mai transforma? [da da stiu, pentru a purifica ouale, dar tot nu mi se pare normal]... insa grafica e superba, anumite personaje chiar dragutze si foarte interesante, uneori chiar ma suprinde cum ia intorsaturi animeul si sa nu uit de asemenea de op si end animeului... foarte multe recunosc, dar si reusite unele dintre ele... Transformarile chiar placute, dar iar ma enerveaza ca
    Spoiler:
    Oarecum, e un anime ce merita vazut, si cum sunt la zi si cu manga, si cu animeul, va recomand amandoua ^^

Subiecte similare

-

Data/ora curentă este: Vin Noi 01, 2024 1:42 am