~Anime Heaven~

Personaje preferate Kayowelcome

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

~Anime Heaven~

Personaje preferate Kayowelcome

~Anime Heaven~

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Bun venit pe forumul nostru! (~>Anime Heaven<~)! Pentru a va face o impresie despre ce va ofera forumul nostru, aruncati o privire prin forum, iar daca va place ce vedeti, inscrieti-va! Celor deja inscrisi, va uram distractie placuta!

Personaje preferate

Dimethicone
    Dimethicone
    Membrii
    Membrii

feminin
    Numarul mesajelor : 21
    Varsta : 90
    Localizare : Room of Angel
    Data de inscriere : 06/08/2009

Personaje preferate Empty Personaje preferate

Mesaj Scris de Dimethicone Joi Aug 06, 2009 11:10 pm

Well, pentru mine toate papusile sunt preferate, dar cateva m-au impresionat :

Suigintou : Pe langa faptul ca are un trecut dureros, m-a impresionat faptul ca inca tinea la Shinku. Imi place foarte mult caracterul ei, dar uneori actioneaza un pic ciudat. Imi plac foarte mult acele... Pene pe care le lasa intotdeauna in urma. Si imi place si imbracamintea ei. Lol ce sa o mai lungesc, imi place Suigintou din toate punctele de vedere.

Hina Ichigo : Mie nu mi se pare deloc enervanta, egoista, rea, copilaroasa. E mica, wtf. Asa se comporta cei mai mici. Dar totusi a dat un exemplu demn de urmat de prietenie si asta m-a impresionat.

Barasuishou : Imi place la nebunie cum e imbracata lol. Totusi mi-a parut rau ca nu era a 7-a papusa. De asemenea, cred ca a sfarsit un pic cam prea dur.

Data/ora curentă este: Vin Noi 01, 2024 1:40 am