~Anime Heaven~

Vampirii Iluziilor Kayowelcome

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

~Anime Heaven~

Vampirii Iluziilor Kayowelcome

~Anime Heaven~

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Bun venit pe forumul nostru! (~>Anime Heaven<~)! Pentru a va face o impresie despre ce va ofera forumul nostru, aruncati o privire prin forum, iar daca va place ce vedeti, inscrieti-va! Celor deja inscrisi, va uram distractie placuta!

3 participanți

Vampirii Iluziilor

void_vapid
    void_vapid
    Membrii
    Membrii

feminin
    Numarul mesajelor : 10
    Varsta : 29
    Data de inscriere : 19/07/2009

Vampirii Iluziilor Empty Vampirii Iluziilor

Mesaj Scris de void_vapid Vin Iul 24, 2009 8:19 pm

Pai m-am ganidit sa postez si eu unul din fan ficurile mele "mai reusite" |||
    Sper sa va placa...
    Astept critici si de ce nu sfaturi XD

~Inceputurile~

-Esti sigur de ceea ce faci?Te poti opri oricand doar stii asta,spuse tanarul cu o privire plina de speranta,la gandul ca unchiul lui se va razgandi.
    -Nu pot!raspunse barbatul ferm.E viata mea ,dar mai ales a familiei mele in joc.Inaltii Consiliului nu imi vor ierta asta,mi-ar omori sotia si fiul poate chiar si pe tine,nepoate,continua aceasta cu o voce tremuranda.Trebuie s-o fac!Trebuie ca Vampirii Iluziilor sa existe!
    Vampirii Iluziilor...Cele doua cuvinte care nu trebuiau rostite decat in interiorul rece si intunecat al laboratorului in care unchiul sau isi petrecuse o mare poarte din viata.Stia ca intr-un fel el greseste,fiindca erau vietiile unor fiinte in joc,chiar daca acele fiinte erau unele din cele mai puternice in randul Corbilor,armata Imparatului la o singura porunca i-ar fi nimicit.
    Insa...Stradania lui era menita sa ucida mii de alte vieti,in Razboiul Sangeriu si toate asta din cauza acelei zile...
    Coridoarele Palatului erau inundate de lumina calda si blanda daruita de cercul palid de pe cer,iar fiecare vrajitor isi continua drumul interminabil de-a lungul acestuia, pasind pe covorul argintiu si uitat de vreme.Nimeni nu stia ce hotarare se lua dincolo de masivele usii de aur ale salii de consiliu.

-Nu se poate!!!Pe zi ce trece mor aproximativ 1000 de vrajitori in razboiul contra Dragonilor de Gheata!E de necrezut!Vrajitorii au fost una din cele trei mari puteri ale Lumii Apusului!Iar acum un popor inferior ne invadeaza!Trebuie sa facem ceva !striga din toate puterile un om intre doua varste.Cicatricile de pe fata mea au fost facute pentru gloria si apararea tuturor din acest neam!
    Taieturile ii brazdau chipul asudat,provocate de taisurile ascutite ale sabiilor din razboaiele trecute,cea mai evidenta fiind cea de pe obrazul sau stang.Ochii negri si mici acum aproape ieseau din orbite datorita disperarii,desi stia ca nu este singurul ingrijorat.
    -Kymble,stim cu totii ca dragonii au provocat pagube enorme in randul ostirii noastre,incerca sa spuna calm unul dintre Magistri,ce parea cel mai in varsta datorita barbii albe,lungi si stufoase ce ii cadea in poala.Ochii sai albastri licareau incercand sa isi ascunda primele lacrimile sarate,gura fiindca parca una de spiridus nedeslusindu-se din barba lui.Nu ne-au mai ramas multe optiuni in acest razboi.Fie ne predam,iar ei castiga domeniile,puterea si razboiul sau punem in aplicare Planul Interzis.
    La auzul acelor cuvinte toti ceilalti 12 magistrii devenira nelinistiti.Stia fiecare ce insemna ,dar oare era singura solutie?
    -Planul interzis?La ce va referiti,Inaltime?intreba cu urme de mirare ,dar si curiozitate Kymble.Ce este Planul Interzis?repeta cu mai multa ardoare.
    -Sunt lucruri care ar trebui sa ramana ingropate in istoria noastra ascunsa...Dar acum este unul din momentele de criza si nu imi regret cuvintele mai tarziu...spuse acelasi magistru.Asculta bine,generale Kymble!Planul Interzis consta in fabricarea unui puternic tip de armament sau mai bine zis,fiinte puternice...Vampirii Iluziilor!Cei care la ordinele noastre vor executa armata adversa,folosindu-se de controlarea si citerea memoriei dusmanului...
    -E MINUNAT!il intrerupse generalul.Acestia sunt cea mai buna solutie!Nu stiu de ce nu am aplicat-o pana acum...Ne-ar fi ajutat la castigarea usoara a bataliilor...
    -Kymble!!!As dori sa ma lasi sa termin!Intr-adevarar sunt foarte puternici dar si periculosi pentru noi...Nici un vrajitor Vultur, oricat de smintit ar fi ,nu s-ar aventura in asta oricat de mult ar vrea putere...Ar face asta numai pentru a se sinucide..Singurii ce pot sa le dea cu adevarat viata sunt Corbii,o ramura a vrajitorilor care dateaza de milioane de ani,stiind secretele stramosilor ce au incercat ,desi au esuat.S-ar putea sa esuam si noi insa merita incercat,chiar daca va trebui sa sacrificam vietile ale altor semeni de-ai nostri ,mai presus e STATUL si GLORIA NOASTRA.
    -Asta suna de-a dreptul extraordinar, Luminatia Voastra,spunea acesta cu un zambet urias pe buzele carnoase. 'Absolut minunat!Un mod de a prelua controlul acestei lumi si de ai indeparta pe acesti ramoliti din Consiliu...Planul perfect!'
    -Am vrea atunci,sa ii anunti pe Corbi de acest plan si spune-le sa isi trimit echipa in Sala Tronului.Trebuie sa stabliim pretul pentru munca depusa de ei in urmatoarele luni ,zise in cele din urma magul cu ochii sclipindu-i insa nu de durere ,ci mai degraba de satisfactie.
    -Am inteles!raspunse rapid generalul.
    In clipa in care pleca generalul pleca din acea sala,restul curtenilor erau speriati de parca asistasera la intreaga discutie,incercand fara reusuta sa distraga atentia lui Kymble ,care privea ganditor fetele ingrozite ale lor,de parca ar fi vazut moartea cu ochii.

In spatele uneia din cele mai frumoase coloane de marmura alba,statea in genunchi un baietel de 5 anisori care auzise mare parte din discutie ,insa nu realiza ce se intampla ,doar privea la fetele si mimicile femeilor si barbatilor ce treceau pe coridorul din fata acelei usii pe care nu avea acces decat o persoana foarte importanta .
    Parul blond si ochii mari si verzi ca ai parintilor sai ii daruiau un aer angelic si pur,semnul de pe mana stanga,un corb negru desfacandu-si aripile,aratand ramura din care provenea.Insa camasa ca laptele ii ascundea pe jumatate semnul ,fiind prea mare.
    In spatele sau, cateva murmurari se auzeau impreuna cu numele sau,micul baiat tresarind , la intoarcerea capului o vedea doar pe mama lui,fiinta care ii daruise viata si dragoste,ce avusese grija de el pana in prezent.Acesta i-a sarit in bratele calde ,nestiind ce avea sa ii rezerve ziua de maine...

~~~

-Craig, sper ca ai fost anuntat de strategia armatei ,nu?intreba o femeie ce se aflase si in sala de consiliu,aspectul chipului fiind asemanator cu cel al magistrului ce vorbise in sala anterioara.Ochii albastri,ca al fiecarui magistru sclipeau dupa perechea mica de ochelari cu rame rotunde,parul alb si carunt ii cadea pe umerii acoperiti de salaul turcoaz,ce acoperea discret rochia albastra deschisa ca cerul senin,cusuta cu fire delicate de argint conferandu-i un aer de eleganta aparte fata de restul magistrilor de la acea masa uriasa si rotunda.
    -Planul Interzis...Acei VAMPIRI...raspunse cu amaraciune barbatul.Vreti sa incalcati poruncile strabunilor...
    -Poruncile strabunilor?Acele randuri prafuite si vechi scrise de ei numai inseamna nimic ,Craig,il intrerupse aceasta.Acum suntem intr-un moment de criza...
    -Datorita lacomiei de care da dovada generalul impreuna cu ceilalti Vulturi...Fiindca nu s-ar fi ajuns la acest razboi sangeros niciodata.Mereu ati vrut sa stapaniti celelalte tinuturi impinsi de lacomie...Nu-i asa, Serafina?Mereu tu ai vrut sa ai puterea la tine in mana cu orice pret..chiar acela de a-ti vedea poporul prabusundu-se sub flacarile inghetate ale unui dragon de gheata...Sunt fiinte intelegente la fel ca si voi..ca si noi toti ,dar v-au citit planurile de pe fetele incantate de castigarea imaginara a unui razboi fara rost...continua acesta cu scarba in glas si in vorbele pe care le spunea.
    -Craig!!!tipa Serafina cu ochii azurii sclipindu-i de furie.Nu te-am adus aici pentru a ne tine morala pentru faptele noastre...E in joc viata vrajitorilor si reputatia lor...continua aceasta vrand sa convinga membrii consiliului ca fiecare cuvant spuse de acel corb despre lacomia ei era o simpla minciuna.
    -Reputatia!Pentru tine asta conteaza...raspunse acesta insa fu oprit imediat de ceea ce vazuse in fata ochilor.
    In mainile Serafinei o minge gigantica de foc se formase ,iar in urmatoarea secunda focul mistuitor avea sa il loveasca.Parea ca totul se sfarsise,ca avea sa sfarseasca in flacarile urii purtate de acea vrajitoare in suflet de multi ani.Impactul fusese de neevitat,insa dupa ce flacarile se risipira ,in fata celor 13 magistri era acelasi barbat cu parul ca spicele graului si privirea verde ca smaraldul.Spre deosebire de vulturi,corbii avea ochii de culoarea firului de iarba,fiind doar unul din lucrurile ce ii deosebea.
    'CUM?D..D..Dar este IMPOSIBIL!'striga Serafina in fiecare colt al mintii sale.Scena ce abia trecuse ii trimisese fiori reci,intreg trupul tremurandu-i.
    -Ai uitat ca fiecare vrajitor are o putere speciala pe langa cea folosita cu ajutorul baghetei...ii raspunse acesta observand fata nedumerita a magistrei,cat si a celorlalti.A mea este Gheata,spre dezamagirea ta.
    -Am inteles Craig...Acum ca lupta s-a sfarsit,vrea ca tu si echipa ta de vrajitori sa lucrati in laboratorul 7,pentru savarsirea acestui plan.spuse un alt magistru,parand mai tanar ca restul datorita parului sau inca castaniu cu cateva fire albe si carunte .
    -Si daca refuz?
    -Atunci,familia ta va avea de suferit...Fiul tau nu are decat 5 ani ,nu?Nu e destul de puternic sa se opuna nici macar unui soldat...Sau draga ta sotie...Nu ai vrea sa ii vezi murind in chinuri...spuse un altul ascuns in intunericul camerei.
    -N-ati face asta !striga Craig.
    -De ce nu?Totul e permis in razboi ,chiar daca am pierde semeni trebuie sa castigam,continua acesta cu ton multumit.Deci,accepti sau nu?
    -Accept!raspunse in cele din urma.”

Ziua aceea blestemata in care destinul sau si a familiei unchiului sau fusese pecetluit.Isi dorise sa fie si el acolo,desi stia ca nu ar fi folosit la nimic...
    Larma din acea incapere incepea sa devina de nesuportat,insemnand ca ceilalti colegi trebuiau sa soseasca..Cu privirea indurerata se tanarul se uita la ustensilele si materialele ce aveau sa fie folosite.
    O multime de bisturiuri,foarfece,vata si sute de borcane cu materie in stare solida sau lichida.
    Borcanele cu materie solida erau de diferite culori si marimi inauntrul lor fiind praf albastru sau rosu ,dar eticheta era mare si intr-o limba pe care nepotul sau nu o intelegea;parea a fi limba strabunilor ,dar nu era sigur.
    Cele mai ciudate erau cele ce aveau lichide in ele...Fiecare avea acelasi lichid de culoare visinie ce parea a fi sange prin sticla maronie.
    Dar pe o masa indepartata erau asezate farfurii cu lucruri ciudate pe ele ..Pareau a fi creiere si inimi..Partile esentiala ale ideilor dezgustatoare gandite de cei superiori.
    Fara sa isi da seama,toata echipa ce trebuia sa duca planul la bun sfarsit era deja in acea sala.Cu ochii plini de lacrimi se indeparta de acel tablou macabru,inchizand usa incet,acum auzindu-se doar ciudatele tipetele de groaza si durere din laboratorul numarul 7,laboratul pacatului.
    ~~~

That's it Vampirii Iluziilor 999345
    Lectura placuta Lalala
    SasuSaku
    SasuSaku
    ♫♪♥Bغbغ Mί©™♥♪♫
    ♫♪♥Bغbغ Mί©™♥♪♫

feminin
    Numarul mesajelor : 468
    Varsta : 30
    Localizare : Prin zona :D ce-i sigur e ca de pe Terra
    Stare de spirit : Buna shi nebuna :))
    Data de inscriere : 05/02/2009

Vampirii Iluziilor Empty Re: Vampirii Iluziilor

Mesaj Scris de SasuSaku Dum Iul 26, 2009 11:07 am

Waa Vampirii Iluziilor 928401
    Sys, e asha..asha mirific :o3 imi place asha molt Vampirii Iluziilor 805747...
    Imi place cum descrii, dialogurile nu sunt seci delok si ai tot ce itzi trebuie!
    [dupa parerea mea Vampirii Iluziilor 16635]
    Sper sa pui repede next-u Vampirii Iluziilor 805747 ;)
    Pana at...

-Succes la scris Vampirii Iluziilor 805747-
    Clever Sleazoid
    Clever Sleazoid
    Mazohyst Of Decadence~
    Mazohyst Of Decadence~

feminin
    Numarul mesajelor : 371
    Varsta : 31
    Localizare : 「Crying Field」
    Joburi/Distractii : J-Rock
    Stare de spirit : ~nya nya o(≧∀≦)o
    Data de inscriere : 12/07/2009

Mesaj Scris de Clever Sleazoid Dum Aug 02, 2009 10:29 am

Well eu ca de obicei trec peste tot ^^
    asa sa incepem cu inceputul. Fic-ul are o idee buna si fixa adica sti despre ce vrei sa scri si care e iddea de baza, apoi personajele prezentate sunt interesante cea ce insa lipseste este descrierea. Trebuia sa descri fiecare lucru in parte mai mult si mai mult, sa le oferi personajelor tale o imagine , o personalitate sa faci in asa fel ca cititori tai sa isi imagineze personajele acelea asa cum sunt ele.Nu zic ca nu este descriere insa ar trebui si mai multa dupa parerea mea, sa descrii sentimentele personajelor sa le exprimi.
    Dialogul este bun insa uneori este cam mult, imi place totusi ca este lung cea ce e bine, me enerveaza cand vad ca dialogul are cateva cuvinte (nu e si cazul tau pentru ca la tine dialogul este chiar lung)
    Well cred ca pe aici am cam terminat xD
    Succes in continuare ^^
    Un sfat ar fi sa mai adaugi ceva descriere ^^ asa ar fi mult mai bune viitoarele tale creatii ^^
    Bye
    SasuSaku
    SasuSaku
    ♫♪♥Bغbغ Mί©™♥♪♫
    ♫♪♥Bغbغ Mί©™♥♪♫

feminin
    Numarul mesajelor : 468
    Varsta : 30
    Localizare : Prin zona :D ce-i sigur e ca de pe Terra
    Stare de spirit : Buna shi nebuna :))
    Data de inscriere : 05/02/2009

Mesaj Scris de SasuSaku Sam Aug 15, 2009 9:12 am

SyS Vampirii Iluziilor 48973 da continuarea nu o mai pui? Vampirii Iluziilor 603121
    Vezi ka ma superi :|

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Vin Noi 01, 2024 1:43 am