~Anime Heaven~

Personaje Preferate Kayowelcome

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

~Anime Heaven~

Personaje Preferate Kayowelcome

~Anime Heaven~

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Bun venit pe forumul nostru! (~>Anime Heaven<~)! Pentru a va face o impresie despre ce va ofera forumul nostru, aruncati o privire prin forum, iar daca va place ce vedeti, inscrieti-va! Celor deja inscrisi, va uram distractie placuta!

3 participanți

Personaje Preferate

Clever Sleazoid
    Clever Sleazoid
    Mazohyst Of Decadence~
    Mazohyst Of Decadence~

feminin
    Numarul mesajelor : 371
    Varsta : 31
    Localizare : 「Crying Field」
    Joburi/Distractii : J-Rock
    Stare de spirit : ~nya nya o(≧∀≦)o
    Data de inscriere : 12/07/2009

Personaje Preferate Empty Personaje Preferate

Mesaj Scris de Clever Sleazoid Sam Iul 18, 2009 9:32 am

Deci care e personajul vostru preferat?

Me first:

Singurul personaj care mi-a placut in mod special din anime a fost Rosette cu toate care era maicuta avea un caracter foarte interesant, uneori parea foarte inocenta si cuminte dar de cateva ori devenea oarecum mai rea sa zic asa. In ea sunt o multime de sentimente pe care le exprima cea ce te face sa iti placa din prima clipa in care o vezi.
    Grafica ei este foarte draguta si atitudinea a fost prezentata intr-un mod foarte placut xD
    Apoi a mai fost si Chrono care si el a fost dragut insa nu mai prejos de Rosette. La Chrono am admirat caracterul si puterea lui atat fizica cat si emotionala. Plus de asta grafica este ok.
    SasuSaku
    SasuSaku
    ♫♪♥Bغbغ Mί©™♥♪♫
    ♫♪♥Bغbغ Mί©™♥♪♫

feminin
    Numarul mesajelor : 468
    Varsta : 30
    Localizare : Prin zona :D ce-i sigur e ca de pe Terra
    Stare de spirit : Buna shi nebuna :))
    Data de inscriere : 05/02/2009

Personaje Preferate Empty Re: Personaje Preferate

Mesaj Scris de SasuSaku Vin Aug 14, 2009 3:42 pm

Pai, sincer personaje favorite nu prea am inafara de : Rosette nu pot sa zic ca m-a atras careva. Adica ..nu mi-au atras atentia. Micuta si plapanda..desi uneori este "rea" insa tot dragutza si adorabila ramane. Si felul ei de a fi...e mai interesant si te face interesat de ea adica curios/a. Imi place chiar mult de ea ^^
    Criminal.Mind
    Criminal.Mind
    Membrii
    Membrii

Numarul mesajelor : 13
    Varsta : 28
    Localizare : Temeschwar
    Joburi/Distractii : Nimic special
    Stare de spirit : Ca MJ pe scena(Nu-s drogata)
    Data de inscriere : 25/09/2009

Mesaj Scris de Criminal.Mind Sam Sept 26, 2009 8:11 pm

Hmm...Personajul mue preferat ar fi,sa zicem,Chrono.Cu toate ca e un demon nu se aseamana deloc cu Aion^^Are sentimente si de asemena,preteni.Asta l-ar face un demon foarte puternic si in acelasi timp foarte disperat...Nu stiu cum s ama exprim corect...Nu cred ca daca Rosette murea in fata lui mai gandea logic...So...Poate ca asta ar fi o problema...But it's so cute XD...Chrono ramane :]

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Vin Noi 01, 2024 1:03 am