~Anime Heaven~

Care parte va place cel mai mult? Kayowelcome

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

~Anime Heaven~

Care parte va place cel mai mult? Kayowelcome

~Anime Heaven~

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Bun venit pe forumul nostru! (~>Anime Heaven<~)! Pentru a va face o impresie despre ce va ofera forumul nostru, aruncati o privire prin forum, iar daca va place ce vedeti, inscrieti-va! Celor deja inscrisi, va uram distractie placuta!

+8
SasuSaku
Clever Sleazoid
Aimi Kimonoto
▫Đumi▫
Serena C.C.
Aolani
...:::Michiyo:::...
Aly
12 participanți

Care parte va place cel mai mult?

Sondaj

Ce categorie va place?

[ 0 ]
    Care parte va place cel mai mult? Bar_left0%Care parte va place cel mai mult? Bar_right [0%] 
    [ 6 ]
    Care parte va place cel mai mult? Bar_left40%Care parte va place cel mai mult? Bar_right [40%] 
    [ 0 ]
    Care parte va place cel mai mult? Bar_left0%Care parte va place cel mai mult? Bar_right [0%] 
    [ 8 ]
    Care parte va place cel mai mult? Bar_left53%Care parte va place cel mai mult? Bar_right [53%] 
    [ 0 ]
    [ 1 ]
    Care parte va place cel mai mult? Bar_left7%Care parte va place cel mai mult? Bar_right [7%] 
    [ 0 ]
    [ 0 ]

Total voturi: 15
    Aly
    Aly
    ~:Yaoi Maniac:~
    ~:Yaoi Maniac:~

feminin
    Numarul mesajelor : 1096
    Varsta : 33
    Localizare : Arad
    Joburi/Distractii : Anime of course :&gt;
    Stare de spirit : -d(OwO)b-
    Data de inscriere : 03/01/2009

Care parte va place cel mai mult? Empty Care parte va place cel mai mult?

Mesaj Scris de Aly Mar Feb 24, 2009 11:24 pm

Ma gandeam sa fac un sondaj cu care categorie va place cel mai mult. Va rog sa mentionati care, sa ziceti de ce si sa votati. Gambate la voturi.
    †•Porcelain Doll•†
    †•Porcelain Doll•†

feminin
    Numarul mesajelor : 799
    Varsta : 29
    Localizare : Sub birou :))
    Joburi/Distractii : Muzica si Dans....
    Stare de spirit : Psihologul mi-a spus ca sunt nebuna....dar vocile din capul meu imi spun ca nu-i asa!
    Data de inscriere : 11/02/2009

Care parte va place cel mai mult? Empty Re: Care parte va place cel mai mult?

Mesaj Scris de ...:::Michiyo:::... Mier Feb 25, 2009 6:01 pm

Pai sa vedem....ca sa nu fiu chiar exagerata, dupa ce ca am postat apropae numai la Rpg, am zis fan section..... :/:
    Aolani
    Aolani
    Membrii
    Membrii

feminin
    Numarul mesajelor : 134
    Varsta : 26
    Localizare : Onesti
    Joburi/Distractii : Drawing freely during the rest nothing
    Stare de spirit : meow, meow
    Data de inscriere : 14/02/2009

Mesaj Scris de Aolani Vin Feb 27, 2009 5:59 pm

Mie imi place anime deoarece gasesc noi animeuri aici pe care nu leam mai vazut si ma apuc de ele.
    Serena C.C.
    Serena C.C.
    Lelouch addicted <3
    Lelouch addicted

feminin
    Numarul mesajelor : 325
    Varsta : 31
    Localizare : Anime City
    Stare de spirit : in love :X
    Data de inscriere : 02/02/2009

Mesaj Scris de Serena C.C. Mier Apr 15, 2009 2:53 pm

Uhm....fan section si anime, dar si rg-ul Care parte va place cel mai mult? 948719 e cam grea decizia, imi palc toate 3 la fel de mult si ai facut si inca faci o treaba foarte buna cu forumul Aly *cheers*
    ▫Đumi▫
    ▫Đumi▫
    ° Lollipop maniac °™
    ° Lollipop maniac °™

feminin
    Numarul mesajelor : 706
    Varsta : 28
    Localizare : pe undeva pe Pluto =]
    Joburi/Distractii : gfx.music.art
    Stare de spirit : sunt bene =] cum as putea fi ? XD
    Data de inscriere : 01/02/2009

Mesaj Scris de ▫Đumi▫ Mier Apr 15, 2009 10:58 pm

Pai ar fi fan section Care parte va place cel mai mult? 805747 fiindca citesc / vad niste creatii superbe facute de voi Care parte va place cel mai mult? 805747 insa ar mai fii si anime fiindca descopar animeuri noi si multe altele ... chiar nuj ce sa aleg Care parte va place cel mai mult? 278339
    Aimi Kimonoto
    Membrii
    Membrii

Numarul mesajelor : 16
    Data de inscriere : 15/04/2009

Mesaj Scris de Aimi Kimonoto Vin Apr 17, 2009 1:55 pm

Etto..am ales Anime penntru ca pot descoperii anime-uri noi la care ma pot uita, sau pot discuta cu alti membri despre anime-urile pe care le stiu :)
    Clever Sleazoid
    Clever Sleazoid
    Mazohyst Of Decadence~
    Mazohyst Of Decadence~

feminin
    Numarul mesajelor : 371
    Varsta : 31
    Localizare : 「Crying Field」
    Joburi/Distractii : J-Rock
    Stare de spirit : ~nya nya o(≧∀≦)o
    Data de inscriere : 12/07/2009

Mesaj Scris de Clever Sleazoid Lun Iul 13, 2009 10:51 am

Partea cu anime pentru ca totusi e un forum cu anime si este cea mai bina dezvoltata sectiune xDD si mereu gasesti undeva sa postezi.
    Apoi imi place si cea de muzica pentru ca am vazut ceva J-Music pe acolo chiar daca nu e destul de dezvoltat.
    SasuSaku
    SasuSaku
    ♫♪♥Bغbغ Mί©™♥♪♫
    ♫♪♥Bغbغ Mί©™♥♪♫

feminin
    Numarul mesajelor : 468
    Varsta : 30
    Localizare : Prin zona :D ce-i sigur e ca de pe Terra
    Stare de spirit : Buna shi nebuna :))
    Data de inscriere : 05/02/2009

Mesaj Scris de SasuSaku Vin Iul 17, 2009 12:31 pm

Am ales fan section desigur Care parte va place cel mai mult? 805747
    Desi si partea cu anime si music imi place mult, tot fan section am ales Care parte va place cel mai mult? 696396
    Polaris
    Polaris
    Mechanic maid
    Mechanic maid

feminin
    Numarul mesajelor : 228
    Localizare : On the moon
    Joburi/Distractii : Cartea de pe birou, desenul neterminat, muzica dată la maxim şi anime/manga.
    Stare de spirit : Plutesc printre nori, deci aeriană^^
    Data de inscriere : 29/06/2009

Mesaj Scris de Polaris Dum Iul 26, 2009 10:08 pm

Păi în primul rând îmi plac secţiunile de anime/manga- doar suntem pe un forum dedicat lor.
    Apoi îmi place să dau pe la fan section- în special pe la fan fiction, deoarece ador să citesc/comentez poveşti.
    Hana-chan
    Hana-chan
    ..::CrAzY~StAr::..
    ..::CrAzY~StAr::..

feminin
    Numarul mesajelor : 178
    Localizare : Undeva, printre luminitele calculatorului
    Stare de spirit : Fericita, deprimata, zambitoare, trista etc.
    Data de inscriere : 04/02/2009

Mesaj Scris de Hana-chan Joi Aug 06, 2009 7:52 pm

Fan Secton, normal:X De ce? (intrebarea asta ma omoara =.= ) Pentru ca: ado ficurile, imi place sa vad desene, GFX-uri, RPC-uri si tot Care parte va place cel mai mult? 278339? Mi se pare minunat cum fiecare are cate un talent ascuns pe care ni-l dezvaluie ^^
    Ada
    Ada
    Membrii
    Membrii

Numarul mesajelor : 43
    Data de inscriere : 24/07/2009

Mesaj Scris de Ada Lun Sept 14, 2009 2:27 pm

fan section ,deoarece imi place mult sa citesc un fic bun si sa privesc desene sau gfx-uri I'm in love
    Criminal.Mind
    Criminal.Mind
    Membrii
    Membrii

Numarul mesajelor : 13
    Localizare : Temeschwar
    Joburi/Distractii : Nimic special
    Stare de spirit : Ca MJ pe scena(Nu-s drogata)
    Data de inscriere : 25/09/2009

Mesaj Scris de Criminal.Mind Vin Sept 25, 2009 6:57 pm

Am ales "Anime"...Am observat ca sunt multe pe care nu le-am vazut si poate am sa ma apuc si eu de vreunul de acolo^^In rest imi plac si celelalte parti dar partea asta reprezinta intreg froumul,no?

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Vin Noi 01, 2024 12:59 am